Jadual Seminar Mac2012

Monday, February 13, 2012


Salam Isnin (^^,)
Ok, abaikan simbol smiley tersebut! Simbol tu hanya untuk perhiasan mata je, walhal hakikat sebenarnya, hati saya sangat tidak seceria itu! *hipokrit* Hehe...bukan apa, hari Isnin adalah hari malas sedunia lah!

Hate Mondays. Annoy Tuesday. Ignore Wednesday. Smile Thursday. Love Friday. Enjoy Saturday. Damn Sunday. ~retweet from @irenenadia
Dalam group tadi pun, masing² dah sibuk dengan jadual seminar dah! Sebab InED dah keluarkan jadual seminar! So, maknanya dah x lama la kan nak start kelas! Lepas ni mesti jadual full, nak kena fikir pasal belajar je. Nak enjoy2 pun dah xada mood.

Jadual di bawah adalah untuk tatapan sesiapa yang berkenaan yer!!!




PEACE (^^,)

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe