Nak Merapu Meraban

Wednesday, February 22, 2012


Salam (T_T)

Hari ni xada cerita best nak cerita pun, tapi saja nak merapu kat sini...bab emosi tengah x stable! Semalam beria kul 11.30 malam dah mengadap lappy, kononnya nk tunggu keluar result kul 12.01 pagi. Sambil-sambil tu duk layan drama Korean, City Hunter. Sekali tunggu punya tunggu, kul 12.30 pagi pun xada lagi bayang-bayang emel untuk result exam tu! Dah mata ngantuk gile kot...terus give up, tutup lappy terus baring. Dalam ngantuk2 tu, xleh nak lelap kot sebab risaukan result tu la! Setiap saat tu duk tap2 BB, mana taw ada emel masuk kan. Sekali kul 1.30 pagi baru masuk emel yang ditunggu2 tu! Hurmm...lepas tu terus heboh2 kat classmate dekat group FB! Ada yang masih on9, tapi ramai yang dah offline.

Berkat kesabaran, Alhamdulillah...passed with flying colours (^^,) Ada peningkatan sikit berbanding semester lepas walaupun, dalam hati memang bajet result akan jatuh merundum disebabkan beberapa faktor yang mempengaruhi. Bersyukur sangat2...tapi agaknya bila la boleh capai result gempak macam diploma dulu?! Hurrmmm...

* Mood : Mengantuk + Emosi x stabil *

 



You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. wah..tahniah..insyaAllah sem ni mst dpt result gempak..mawa doakan :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe