Pupel Liyana Mega Giveaway

Monday, February 20, 2012


Selamat Petang (^^,)

Petang ni datang mood nak join giveaway pulak! Nak join 'Pupel Liyana Mega Giveaway'. Sebab utamanya adalah kerana Cik Pupel datang invite ke segmen beliau...haha! 

Banner Giveaway yang comel. Kalau nak join, klik banner di atas yer (^^,)

  Memang tersangat mega la GA ni okeiii...sebabnya ramai gile penaja GA Cik Pupel ni. Ni yang bertambah eksaited mau join, ramai penaja, banyaklah hadiah kan?! Mana taw ada rezeki, dapat merasa salah satu adiah tu. Berikut adalah senarai penaja-penaja GA Cik Pupel ney :

Honestly, penat nak follow semua penaja2 kat atas ni! Hahaha....Tapi demi GA ni..akhirnya dah selamat Follow/Like/Add semua penaja2 ney (^^,) Jom join ramai-ramai okei (^^,) Hadiah-hadiah sangat menarik!
Tarikh Tutup : 29 Februari 2012


    You Might Also Like

    0 person(s) poked me!

    Google+ Followers

    Subscribe