Cosmoderm Tea Tree Series...Say Goodbye To Pimple

Saturday, March 31, 2012


Selamat Malam (^^,)
Eh, sekarang dah 1.50AM bukan PM lagi, so...kira Selamat Pagi eh? Hahaha...whateva!!! Malam ni nak cerita pasal satu produk ni...


Inilah dia produknya....
COSMODERM TEA TREE SERIES WITH VITAMEN E

Korang pernah dengar brand Cosmoderm ni tak? Ok...Yana tahu pasal produk ni pun lepas baca entri di blog Sis Anys yang comel ney. Cara Sis Anys promote produk ni, macam dia share partner pengeluaran produk ni je. Hahaha...jangan marah dik! Maksudnya...Sis Anys ni memang serius cakap produk ni bagus. So...Yana pun memang terpengaruh lepas baca entri Sis Anys tu. Esoknya terus pergi cari produk ni. Alhamdulillah...lepas ke Guardian, Alamanda, Putrajaya...dapat complete set kat atas tu.

Produk Cosmoderm Tea Tress Series ni memang khas untuk merawat kulit yang berjerawat. Malas nak taip panjang-panjang! Xmalu..pemalas! So, kalau korang nak baca entri Sis Anys, boleh klik Entri 1 @ Entri 2. Korang boleh juga terus ke website rasmi Cosmoderm @ FB Cosmoderm, boleh terus beli produk ni secara online taw. Sebab bila Yana baca komen2 pengguna, ramai juga yang susah nak dapatkan stok produk ni. Sebab produk ni hanya terdapat di Farmasi2 & Guardian2 terpilih sahaja okay. Korang boleh tengok dekat website Cosmoderm tu.

Yana baru je 3 hari pakai produk ni, tapi dah dapat rasa perubahan pada kulit. 
  • Kulit jadi lebih licin, rasa bersih & fresh
  • Kulit semakin kurang berminyak
  • Tidak ada jerawat baru yang tumbuh, even baby2 pimples...haha

Cosmoderm Tea Tree ni ada banyak jenis produk. Tapi kalau untuk set lengkap masalah jerawat, cukup dengan 4 jenis produk ni :
  1. Tea Tree Oil Facial Cleanser with Vit.E
  2. Tea Tree Oil Clarifying Lotion with Vit.E
  3. Tea Tree Oil Anti Blemish
  4. Tea Tree Oil Day/Night Moisturiser (SPF15)
Jangan risau, produk Cosmoderm ni semua harganya murah sangat2. Tambah pulak sekarang tengah banyak promosi & diskaun. Yana puas hati sangat2 dengan produk ni. Yana pun akan terus gunakan produk ni macam Sis Anys. (^^,)

PEACE (^^,)


You Might Also Like

17 person(s) poked me!

  1. wow,skrg pun sy sibuk dok promote satu produk ni.made in Korea and best jgak.good utk pimples. :)

    ReplyDelete
  2. Wah, betul ke nie. Mesti cuba nie. InsyaAllah boleh berjaya. Tahniah kak. =)

    ReplyDelete
  3. Waaa.... Gud la yana da jupe yg sesuai. Me stil looking ape yg ok.. teringin nk kulit mulus n licin n bebas celaonlybthen x perlu pky bedak muke da.. lollol

    ReplyDelete
  4. Waa.. pasni cun melecun lah die.. ;-

    ReplyDelete
  5. @Miss A : Yana pernah try gak dulu, produk Daiso kan? Sampai skrg still pakai masker dia! Mmg best...

    ReplyDelete
  6. @aidillah HAIMI : Insyaallah bagus klu ia bersesuaian dgn kulit kita! So far, sesuai ngan kulit Yana (^^,)

    ReplyDelete
  7. @Miz Jac : Kannn??? Xpyh pakai bedak ape bagai, kan best!!! Yana dalam proses pemulihan...hopefully pimples2 yg sedia ada cepat2 ilanggg~

    ReplyDelete
  8. eh eh macam kenal ja nama kat atas tu kan , hehe .. partner tu partner jugak taw , tapi untuk bulan April ja , huhu ..
    tahniah sis yanfie sebab puas hati n berkesan untuk sis !

    Teruskan support cosmoderm ! huhu,

    ReplyDelete
  9. saya pon bru try gak...dlam sebulan ade lar.....alhamdulillah,ada perubahan...ramai dah tegur muka dah ok....sy juz guna pencuci n oil blemish je....sy akan terus guna produk nie...InsyaAllah....

    ReplyDelete
  10. sy bru try dlm sebulan....alhamdulillah,da ada perubahan...sy suka sgt....ramai yg puji nmpk perubhn da pada kulit sy....tp sy juz guna tea tree oil facial cleanser n tea tree oil anti blemish....suka sgt

    ReplyDelete
  11. @minah karen : Btol..cuma nak kena berdisiplin pakai ni.. (^^,) Kalau bersesuaian dgn kulit...Insyaallah akan OK!

    ReplyDelete
  12. 2 ler....arap2 mcm 2 ler.....=)

    ReplyDelete
  13. searching produk cosmo..ternmpak awk di sini..salam kenal,,dya follower sini iyer..jemput singgah my blog ya ^^

    ReplyDelete
  14. kalau siapa-siapa berminat nak beli cosmoderm product boleh view blog
    & like my page on fb qamarina beauty.. thnx =)

    ReplyDelete
  15. sy br pakai 3 weeks... so far mcm ok...kulit jd lembap.. parut jrawat pn nk kurang da...

    ReplyDelete
  16. Sy dh start pkai krim&minyak vit E cosderm since 2002.mmg brpuas hti sgt2.parut2 degil kt kaki mmg hilng.tp kne slalu gne la.now sdg mncuba utk set muka plk..mmg awesome..

    ReplyDelete
  17. Sy start gne product cosmoderm since 2002.sbb byk parut2 degil kt kaki.so sy apply vit E oil utk mlm n cream utk siang..mmg effective sgt.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe