Herbalife ~ Healthy Meal

Friday, March 23, 2012


Selamat Pagi & Salam Jumaat (^^,)

Pagi ni rasa macam nak review satu produk kesihatan ni iaitu HERBALIFE

 
Ada tak antara korang yang amik produk ni? Yana baru je try, hampir 2 minggu. Fokus utama adalah untuk jaga kesihatan. Sebab Yana nak maintain berat badan sekarang. Cuma nak turunkan peratusan fat dalam badan ni. Produk ni sesuai juga untuk orang yang nak turunkan @ tambahkan berat badan! 

Setakat ni, Yana memang dapat rasa perubahan. Yang paling ketara, setiap pagi datang kerja, badan lebih cergas, tak lesu macam dulu. Minuman ni pun sangat sedap & mengenyangkan. Sape2 yang nak diet boleh la cuba produk ni. Doktor pun menyarankan produk ni untuk pesakit jantung, kencing manis, darah tinggi dan sebagainya.

Bernasib baik juga dapat beli produk ni melalui agen yang bertanggungjawab. Dia x lokek berkongsi pengalaman dan tips2. Kalau ada masalah, just call...dia akan terus datang jumpa kita. Setiap seminggu @ 2 minggu dia akan datang untuk check, samada badan kita ada apa2 perubahan atau tak. Terbaek servis dia. 

PEACE (^^,)



You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. selamat berjaya...apapun kena yakin

    ReplyDelete
  2. alahai Yana akk baru register...dh nak beli HL..hi3

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe