Menghitung Hari...Detik Demi Detik

Monday, March 19, 2012


Salam. Sebelum tidur ni rasa macam nak update entri pendek je. Datang mood nak menghupdate plak memalam ni kan! Pagi tadi mmg dah datang mood tu, tp tetiba dapat call daripada  pegawai, menyampaikan pesanan yg jelas lagi terang maksudnya iaitu 'Kerja is on the way"! Haaaa...amek kau, menimbun dia bagi! 

Bos macamni la selalunya! Kalau xada kat opis, keje kemain byk lagi...kalau ada kat opis, x cukup kaki pulak nak berlari, asyik nak cepat jerk! Dapat pulak pegawai yang super duper la 'kelam kelibut'. Hahaha... So...apa pun xbley~~~

Alaaa....dah lari tajuk! Kemain lagi tajuk...saje bikin suspens! Menghitung hari untuk kembali ke 'sekolah'! Hujung minggu ni daaaa...cepatnya masa berlalu, dh nak abeh bulan Mac dah pun! Adoiiii...rasa macam x sedia je nak masuk kelas balik. Dahla semester ni boleh kata 'agak berat' juge, sebab 13 credit hours. Mampu ke makk???


Tapi, cuba la juge... Insyaallah boleh! Xmungkin nak drop mana2 subject, x sanggup la nak tambah semester! Nak cover masa next next next semester, belum tentu lagi kot~

Pagi tadi baru sempat bayar yuran kot, RM1,369.00! Orang lain kemain lg, lepas dapat generate bill, terus p bayar! Nasib baik aritu terjumpa cash deposit Bank Islam, so terus pegi bank-in duit yuran ke akaun sendiri. Lepas tu pagi tadi baru sempat buat pembayaran online (Internet Banking). Senang je, xpayah nak beratur kat kaunter bank tu. Kalau dulu bayar segera, sebabnya nak kena pergi amek modul. Sekarang dunia makin canggih, pakai e-modul, sume dalam sistem! Nak kena print sendiri la kalau nak hard copy. Ermmm...tapi Yana belum print pun (^^,)

Okla, cakap nak buat entri pendek, tapi macam dah berjela2 je membebel. Stop kat sini dulu ye! Gudnite & Sleep tight~

p/s : Millions thanks to my dear Ct Zubect coz tolong registerkan course untuk Yana! Sbb masa tu sebok dengan kursus! Nasib baik dapat same group dengan all my gugurls sume.
PEACE (^^,)



You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe