1st GiveAway Zack-Monavie

Tuesday, April 03, 2012


Selamat Pagi (^^,)

Pagi ni datang awal ke ofis, semata² nak siapkan kerja! So, sekarang take5 dulu... Walaupun semalam dah angkut suku kerja balik ke rumah, tapi hari ni kerja lain bertambah. So kesimpulan, kerja tak kan habis.

Lately ni agak kerap Yana update sini kan? Dah jadi blogger tegar pulak! Haha... Actually banyak benda kot nak sharing, tapi macam tatau nak go through macamana! Boleh pulak macam tu

Okla, hari ni Yana nak join 1st GiveAway Zack-Monavie. Memandangkan owner Zack-Monavie sendiri yang datang invite Yana, so...apa salahnya kita sudi2 men'join'kan diri! Nanti sombong², takda orang yang sudi nak singgah belog kita kan?! (^^,)

  1. Mula-mula nak kena tempek banner kat atas tu dekat entri memasing k - DONE
  2. Kena follow blog : | Zack-Monavie | Kamerose | - DONE (14th & 57th)
  3. Tinggalkan link entri memasing dekat SINI - DONE
  4. Tag rakan : Yana tag semua follower Yanfie's Cottage - DONE


Jom ramai-ramai join. Hadiah nya sebotol Monavie (kaler ikut suka).
Tarikh Tutup : Bila-bila masa.

PEACE (^^,)


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe