[Free Doodle] Segmen : Saya Suka Doodle Part2

Monday, April 02, 2012


Salam Isnin (^^,)

Kalau korang masih ingat kan, hari tu Apit a.k.a Hafizzi Aziz ada buat Segmen : Saya Suka Doodle Part2. Yana sempat la join segmen tu [Flashback]! Macam masuk marathon doodle je. Akhirnya berjaya juga jadi Top 60, peserta yang ke-55. So dapat la doodle comel kat bawah ni (^^,)


Hahaha...comel gile doodle ni kan?! Kiut miut... Actually dapat hadiah doodle ni 29Mac hari tu lagi. Tapi baru sempat nak buat entri hari ni. Thanks taw Apit, sbb bagi doodle free yang comel ni! Nanti buat segmen banyak² lagi k. Untuk korang yang x sempat nak join tu...len kali pasti ada peluang lagi.

PEACE (^^,)



You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe