DYMM Yang di-Pertuan Besar Negeri Sembilan

Monday, April 09, 2012


Salam & Selamat Malam (^^,)

Dah lama Yana x update kan? Hurmm..busy sesangat, dengan kerja, plus assignment berlambak (yang sampai sekarang x siap2 lagi)...hahaha! Tadi sempat siapkan satu, sebab tu rajin nak menghupdate ni! Ermm..terkejut jugak, sebab lecturer yang strict gile masa Part 1 dulu kembali menjadi lecturer kami sekali lagi! Huhuhu....beliau sangat strict hokey! So...nak kena btol2 focus. Kalau masa Part 1, beliau jadi Seminar Facilitator untuk subject Office Procedures (OSM405). Tahun ni (Part 3) pulak untuk subject Administrative Office Management (OSM453).

Eh...sudah lari cerita pulak kan! Sebenarnya nak cerita pasal lawatan DYMM Yang di-Pertuan Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz Ibni Almarhum Tuanku Munawir. Korang pernah jumpa YM ni x? 

Banner ni untuk tatapan korang okay (^^,)

DYMM akan datang ke ofis kami hari Khamis ni (12 April 2012). Tapi nak cerita pasal persiapan dekat ofis ni. Sejak bulan lepas lagi kot sume pegawai2 yang terlibat sibuk ke sana ke sini untuk cari lokasi yang sesuai, + discuss pasal persiapan semua. Setiausaha Bahagian (Admin) & Corp. Comm masing2 turut turun padang. Lastly, bahagian pejabat Yana yang dijadikan lokasi memandangkan ia berdekatan dengan Bilik Gerakan dan mempunyai ruang yang agak2 menarik kot! Haha... Mak aihhh....semua bilik kena kemas, kena clearkan meja, kena buang sume yang bertampal2, semua painting diganti baru, sume carpet di'vacuum' + di'scrubbing', semua meja dan kerusi di'remove' sebab kerusi dan meja akan di'provide' oleh pihak hotel! Kesimpulannya, satu kementerian kami telah di'polish' sempena untuk menyambut DYMM ni. Best kan...alang2, polish la satu kementerian. Bukan selalu dapat kan? Yang mana dah berzaman x upgrade pun bakal di'upgrade'kan!

Okay...kerja berlambak2 kat opis x sempat nak siapkan, then kena kemas setiap penjuru bilik ofis. Semua jadi kelam kabut, huru hara....tambah pulak hari Rabu (11 April 2012) kan semua Cuti Am. Okay..sekarang kena fikir baju ape, kasut ape, tdung ape yang nak kena pakai masa hari Khamis nanti. Huhu...


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe