~Monday Blues~

Monday, April 23, 2012


Salam & Selamat pagi (T_T)
Pagi ni amek sikit masa untuk update kat sini. Tatau nak cakap ape pun, saja nak membebel, merapu2 kat sini sebelum start kerja. Hadoiii...x baik kan gambar kat atas tu.
Mana boleh tak suka ISNIN sampai macam tu sekali. Tapi biasa pagi ISNIN macamni la, antara pagi2 yang paling lemau! Nak cari mood untuk start kerja tu kemain susah lagi.
Plus semalam seharian ada kelas kat Puncak Perdana, so...tak terasa macam hujung minggu.
Semalam tido lambat, tapi pagi ni bangun awal...keluar dari rumah lambat jugak, so...terpaksa tempuh jemmm!!!

[Nasihat kepada diri sendiri] : Kena semangat lebih sikit...kan hari ni dengan esok je kerja, lusa dah balik kampunggg! Yeahaaaa (^^,)

Yana bakal bercuti selama 10 hari. So, terpaksa offline blog dalam tempoh tersebut. Nak wat camne, dulu pakai broadband, asal lik kg..leh angkut balik.
Sekarang dah pakai wifi kat rumah, line wifi xde kot kat kampung. Seb bek ada BB, x perlu la nak offline fb, twitter dan sbg nya. Nak update blog melalui BB? X sukee...xde feel! Nak update melalui iPad? Xde line tenet...sume nya sebab wifi. Itulah kekurangan pakai wifi. Huhuhu~

♥ Selamat bekerja ye sayang²ku semua ♥



You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. Memang ramai orang tak suka Isnin. Sama la kita. Lemau semacam je.

    ReplyDelete
  2. aidillah HAIMI : Haha..tiap2 kali jumpa ISNIN pun mmg akan lemau kan! Dah jadi syndrome agaknya~

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe