Part 1 ~ My E-Day

Monday, April 02, 2012


Salam semua sahabat tersayang,

Yana nak share satu rahsia ngan readers. So, sape yang baca YC ni je yang tahu rahsia ni! Hahaha...Even among my close friends pun tatau pasal ni, termasuk my colleagues. Jeng...jeng...
Sebenarnya pada awal Mac hari tu, kedua-dua family Yana dan Mr.Yogi dah bersetuju, dan tarikh ditetapkan untuk Majlis Pertunangan kami pada 1 Mei 2012 akan datang! Wahaaa...act, damn surprised sebab kalau ikutkan planning, it should be on August, after Raya Feast. Tapi rupa-rupanya pihak lelaki request untuk diawalkan.

Family Yana tak ada halangan untuk merestui. Yana pun, nak tak nak...ikutkan aje. Sebab lagi ditangguh, lagi tu juga hati x tenang kan. Asyik duk memikirkan pasal tu.

So...Yana terpaksa buat persiapan 'express' la memandangkan tempoh persediaan less than 2 months. Okeiii....Yana x merasai lah 'situasi dilamar sang teruna'! Cewahhhh...sebab ia berlaku sepantas kilat. Lagipun Yana dan Mr.Yogi sudah hampir 6 tahun berkawan. So....sendiri faham lah ye! Walaupun bak kata Awal Ashaari, walaupun Scha dah tau dan faham, tapi dia still nak buat official propose kat Scha! Hahaha...okay, Yana bukan artis, so..just ignore it~

Will Continue @ Part 2 =>
| Part 1 | Part 2 |



You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe