Part 3 ~ I'm Officially Engaged (^^,)

Tuesday, May 29, 2012

01 Mei 2012 ~ Dah baca tajuk kan? Xde surprise² lagi daaa...sah² la korang dah tahu Yana nak bercerita pasai ape. Hari ni dah 29 Mei 2012, dah hampir sebulan, tapi baru nak update...cite ni dah basi, dah berkulat kot...huhu! Tapi masih fresh dalam ingatanku. Muahahaha... Tapi tak apela, Yana tulis untuk sape² yg sudi baca, bg yang tak sudi, p men jauh² k... (^_____^)

Dengan lafaz bismillah, I'm officially engaged on 1st-of-May-2012. Alhamdulillah...walaupun persiapan last minute, tapi majlis berjalan dengan lancar nya adalah kelam kabut cket, tipu klu ada kenduri yang tak kelam kabut! Tak nak cerita panjang, nak kongsi beberapa keping pixca yang menjadi, sbb kebanyakan pixca tak menjadi. Sebab majlis pertunangan je, so...tak ada la amek pakej posing². Cekedouttt~

Doodle yang ditempah daripada Apit
[ Thanks pada Apit sebab siapkan doodle ni dengan expressnya ]
Hantaran daripada pihak perempuan kepada pihak lelaki
[ Nasib la...pihak lelaki dapat hantaran pink....hahaha ]
Terasa kerdil nya diriku berada di sebelah my future m.i.l
[ My ummi pun kecik je...genetik...hahaha ]
Abaikan mimik muka yang control ayu tu...hahaha.
[ Gambar candid je nampak comel..gambar lain sume failed, nak wat camne..x fotogenik kan!! ]
Muhammad Ifran Danial : My 1st nephew and my lil hero
[ Suka betol posing² ]
Mini Pelamin Anganku Tak Musnah
[ Sebab bridal buat sebijik macam yang Yana nak...puas hati sgt² ]
Thanks Kak Zura @ D'Annese Bridal

Okla, simple saja kan. Tapi puas hati sebab xde plan yang grand² pun, semua yang Yana nak ada...so, sangat² puas hati. Tapi pixca ni semua untuk tontonan rakan² bloggers je, sebab Yana x upload dalam fb/twitter/dll...exclusively for blogger members. (^^,) 

| Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 |





You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. semoga selepas ni cepat naik pelamin ye..hikhik..moga kekal bahagia hingga ke akhirnya:)

    ReplyDelete
  2. wah, akhirnya. hihi. tahniah kak :)

    ReplyDelete
  3. Pecinta pink^^ : Thanks...Insyaallah, doa2kan juge lah yer (^^,)

    ReplyDelete
  4. ^^eKaTiKaH^^ : Amboiii...yelah, akhirnya yerrr... Btw, thanks dik (^^,)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe