Izara Aishah vs Scha Al-Yahya

Tuesday, May 29, 2012


Salam & Selamat Petang.

Ape pendapat korang tentang perbezaan 2 orang artis ni. 



Gambar Izara yang atas tu adalah shooting untuk Fesyen Musim Panas, dan gambar Scha pulak untuk fesyen ala-ala korea. Nak tengok lagi banyak? Boleh tengok kat IZARA / SCHA @ Beautifulnara. Yana minat kedua² artis ni, Izara & Scha. Tapi....Yana xbley nak terima Scha sanggup pakai macam tu... Huhuhu...sangat sedey bila artis yang kita minat, tampil seksi sampai macam tu! Izara tetap manis & nampak sopan walaupun ada shoot pakai dress. Terus hilang imej sopan Scha di mata Yana. Niat bukan nak banding²kan, tapi biarlah selebriti Malaysia kekalkan imej ketimuran tu.

Eh3...tetiba kuar Fazura. Fazura tetap cantik, sopan & manis. Tahniah kepada Fazura sebab dah launch butik beliau House of Doll, nampak hasil penat lelah beliau selama ni. Lahirnya HOUSE OF DOLL, hasil duit simpanan sendiri, tanpa pinjaman daripada bank, atau tajaan daripada mana² pihak. TAHNIAH. Memang sesuai sangat nama butik tu dengan empunya.

PEACE (^^,)




You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. cikhoneybee pun minat ketiga tiga artis tu. fazura skrg dh pandai jaga diri. tampil sopan.. scha mungkin akan berubah slps mjdi isteri. insya Allah. sama sama kite doakan yang baik baik utk mreka :)

    ReplyDelete
  2. oh..mmg nmpk over pun Scha 2..xpela,,biar Awal yg bimbing dia..huhu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe