The Last Seminar

Tuesday, May 29, 2012

Salam & Selamat Pagi~

Ekceli tengah menghitung hari sebab weekend ni adalah last seminar, meaning last class untuk this semester. Tapi berdebar² juge sebab assignment banyak lagi yang belum settle. Tengah settlekan assignment yang nak kena submit weekend ney.

Ni adalah group assignment, lecturer bagi pun masa 1st class lagi... Tapi oleh kerana 'komited yang terlampau tinggi'...last weekend baru masing2 sibuk nak siapkan. Wahaaaa....sangat² 'komited' kan!!! Masa orang lain tengah ber'huha²' di Himpunan Jutaan Belia, kami sibuk menembusi jem untuk ke KPWKM untuk buat survey. Nasib baik masa hari Ahad tu ada yang sudi meng'OT'kan diri pada hujung minggu untuk tolong kami buat tugasan ni...

Sempat lagi berpose² dekat ofis orang...nak wat camne, 1st time masuk bangunan KPWKM yang setinggi 38/39 tingkat ni... Tapi kami pergi setakat tingkat 21 jerrr~

Posing depan bilik fail [ Yana & Eija ]

Staf KPWKM yang banyak membantu kami... CHERAS DELIMA nama beliau, unik & cantik nama beliau~
`View tasik...bestnya sambil buat kerja boleh tengok tasik`
Dalam lif...nak balik sudaaa [ Yana, Eija & Kak Is ]
Pose depan pintuk masuk... Credit pada 'Satpam [Guard] yg tolong snap kan picxa ney~
Haha...itu sahaja, kualiti gambar yang x berapa nak ok, sebab tersilap setting mode... Sayang nya... Hurm, sekarang kena sambung buat kerja daaa... Babai & have a nice day diors~

PEACE (^^,)


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe