Rindu Sama Dieeee~

Wednesday, May 09, 2012


Salam Rabu & Selamat Pagi. 

Hari ni datang ofis pakai 'spek' sebab stok contact lense dah abes! Haha...x pernah dtg opis pakai spek sebab suka, tp kerana terpaksa! Tersangatla pedih mata bila mengadap PC pakai spek ni. Huhhh..maybe sebab x biasa kan! Nak kena p order stok cepat², dah x tahan daaa...mata pun asek ngantuk jer + rimas! Haishhhh...ok, rungutan ni x berkaitan ngan entri sekarang ni, hanya sebagai mukadimah! *terlebey-sudee*

Sebenarnya tersangat rindu nak tengok cerita Korea, especially cerita yang dicasting oleh pakwe sayeeee, sape lagi klu bukan LEE MINHO *ecehperasanjap*. Oh-hoooo....keinginan tu terpaksa dikuburkan buat sementara waktu. Nak kena fikirkan pasal study dulu. Tapi ati ni melonjak² minta dibuka KimchiDrama @ Maaduu @ seangkatan dengannya. Nasib baiklah kat ofis ni telah diblock laman-laman tu di waktu office hour! Klu x, maunya x mengadap kan! Balik rumah pun badan mesti penat, xde masa nak tengok dah! Huhuuu...boleh tengok gambar-gambar jelah untuk pengubat rindu!



Gambar-gambar ni adalah cover photo yang di'cilok' dari FB Lee Minho (이민호)
10 loves ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ for Lee Minho.

Thousands ♥ for my Incik Tunang. Rindu same my Mr.Yogi sangat².

You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. Shag ni tgh exam tapi dop boleh tahan nafsu nak tgk cite Korea. Dah lah ada 2 cite best tgh layan skrg. Dah tu, show time serentak pulak~ Kelam kabut jugak nak alih sana sini :P

    ReplyDelete
  2. Puan Besar Shag Yahaya : Haha...sbb tu xleh nak ikutkan nafsu kan? Klu start dah tgok, mmg wajib xleh nak miss laaa... Cite pe yg Shag ngah tengok skrg ney???

    ReplyDelete
  3. amboi..huhu..bukan ke pakwe yana yg b'lakon cerita my princess 2?? :p

    ReplyDelete
  4. Ct Mawa : SSH tu skandal! Muahaha...yg nilah pakwe, sebaya Yana lagi!! Wlaupn SSH nampak muda (awet muda), tp hakikatnya dia sudah berumur! Wiii...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe