Brand's ~ InnerShine

Wednesday, June 06, 2012


Salam & Selamat Tengahari...

Hari ni badan tersangat² lemau.....(^.^)..zZzzZZ... Pagi tadi 'kesiangan', masuk ofis pun kul 9. Hadoii...gara² smlm tido lambat, duk mengadap asemen yang masih berlambak² tu. ٩(×̯×)۶ Seb bek excuse diterima, kalau tak nanti 'orang tua' kat ofis membebel lagi!!!

Owh ye...hari ni nak kongsi pasal Brand's InnerShine. Korang pernah minum tak? Korang pernah minum tak? Dulu Yana tiap-tiap hari amalkan minum ni, InnerShine® Berry Essence (pagi) dengan InnerShine® Prune Plus (malam). Xde maknanya la nak minum 2x sehari. Haha... tapi gilir² la, kalau hari ni minum InnerShine® Berry Essence, esok minum InnerShine® Prune Plus pula. Sedap sangat² kan. Perbezaan boleh nampak pada kulit...mengikut cakap Mr.Yogi la. Sebab dulu masa Yana amalkan minum ni, kulit memang nampak lagi berseri. Sekarang dah lama dah x amalkan minum. 

Tetiba je mimpi nak minum balik kan? Hopefully kali ni lebih berdisiplin untuk minum. Haha.. Bukan ape, asyik on off je minum, nak ikut timing tu macam susah cket, InnerShine® Berry Essence kena minum time pagi, bagus untuk kesihatan mata dan InnerShine® Prune Plus kena minum sebelum tido, sebab baik untuk kesihatan kulit!

InnerShine® Berry Essence : Minum setiap pagi (Untuk kesihatan mata)
http://www.brandsworld.com.my/image.aspx?id=2801
InnerShine® Prune Plus : Minum Setiap Malam (Untuk kesihatan kulit)
InnerShine® OPC / Berry Essence with Extract Grape Seed

Semalam beli InnerShine® OPC ni...saja nak try. Rasa nya lebih kurang sama je pun, campuran Berry juga kan..tapi harga dia jauh beza. Kalau Pati Beri @ Pati Prun, RM20++ (6 botol), tapi InnerShine OPC ni harganya RM70++ (8 botol). Cuba dulu minum selama 14 hari, kita tengok apa kesannya (^^,)



PEACE (^^,)




You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. kalo minum nih blh jadi tough tak? huhu

    ReplyDelete
  2. yeah..akak ipar sy amalkan minuman ni...
    follower ke 434

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe