Hepy 25th Birthday

Tuesday, June 05, 2012


Selamat Tengahari...

Tengahari ni x keluar pun...mintak orang tapaukan je makanan! N a s i A y a m katanya, tp x sampai² lagi ni... So, ada masa nak membebel kat sini. Tapi Ơ̴̴͡.̮Ơ̴͡  rasa nak tersengguk²...zzzz!

Tapi nak update entri basi + berkulat... Act entri dah lama bertaip, tp x dipublish jer! So..hari ni ada update cket, boleh la publish. Nak wish 'Hepy 25th Birthday' to my Mr.Yogi a.k.a Incik Tunang saya sempena hari lahir beliau pada 11 Mei 2012 hari tu. Hari tu sempat wish + a slice cheese cake (Secret Recipe) je...hadiah terpaksa postpone dulu sebab x sempat nak beli! Hahaha...

Sian Mr.Yogi, orang lain kalau nak sambut besday yang tersayang, awal² lagi dah plan kan, dah siap beli hadiah semua, siap buat surprise lagi... Nasib la Mr.Yogi tunangan sama Yana yang x romantik ney (^^,)

Ok, sebenarnya dah 3x ke Alamanda untuk cari present yang sesuai. Niat di hati memang nak hadiahkan jam tangan, sebab jam dia dah rosak...tp cari² x jumpa yang berkenan pun! X reti nak belikan jam untuk orang laki ni. Tido x lena kot sebab niat di hati x kesampaian (utk belikan hadiah). Last skali, weekend tu terus ajak Mr.Yogi pegi beli...minta dia pilih sendiri!

Dan...hasil pencarian selama 30minit
.
.
.
taraaaa....

Kualiti gambar yang 'terbaik'....hahaha~
Lega dapat belikan hadiah yang Mr.Yogi suka. Jam G-Shock Protection, model baru...limited model, no discount. Sesuai la dengan Mr.Yogi...boleh pakai time keje, sebab keje site...lasak! Dan ada banyak international time, sebab Mr.Yogi suka outstation. Harga..x mahal sangat, xmurah jugak...kira ok2 je, RM369.00.  Ermm..tahun depan nak bagi ape pula yer...susah nak carikan hadiah untuk kaum Adam. ツ

p/s : Hajat kesampaian, tapi jeles tengok Mr.Yogi pakai G-Shock, nanti nak pergi beli Baby-G la, comel²..wajib pink ♥ Owh ye...tgu next entry ok, Yana nk update pasal special present daripada Mr.Yogi pulak ✌

PEACE (^^,)


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. wah , mahal lar , ta pndai nak pilih hadiah gk , dekut pown dekut , teruknye CP nih , hahaha ~

    ReplyDelete
  2. Happy 25th birthday buat En.Tunang Cik Yana :D hehe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe