Kepala Ting-Tong

Monday, June 18, 2012

Salam.

Pagi ni x berapa nak ceria, bab pagi² bangun, check handphone...dah ada mesej daripada pegawaiku. Dalam mesej tu siap ada perkataan 'URGENT'. Ok, fine...terus xde mood nak pergi keje, terus sambung tido... Bangun² dah jam 7.45am! Mula la kelam kabut nak ke ofis... Agaga...nak amalkan selalu!

Sampai ofis, terus call dia, masa tu dah 8.29am! Seb bek dia x persoalkan kenapa masuk lambat. Dan yang paling penting, benda yang paling Yana x nk berlaku, dah berlaku pun. Tiket flight nak balik Miri/KL ada masalah pulak! Hadoiii...tiket bos ngan bodyguard xde lam system. Padahal dah confirmed! Terus call travel agent (T.A.), bila check..nama ada je dalam sistem, tapi kenapa dekat sana xada pulak! @#?!*@_@!#?* Dah kompius, pastu mula la alasan T.A., mungkin system down la ape la, bla bla... Terus rasa nak demam!!!


Lastly, bincang punya bincang...call T.A., call pegawai, call T.A. balik, call pegawai balik, issue ticket  baru! Abes cite... Tapi dapat sit economy jelah! Ok, my bos kena duduk sit economy?! Business class dah full katanya, baru tadi pegawai Yana cakap, ada business sit yang available, balas T.A. maybe dorang dah block dekat airport Miri tu. Ok, hopefully petang ni bila dorang nak terbang balik, ada lah sit, klu bernasib baik, dapatlah upgrade ke business class! 

Rasa mau balik, mau demam, kepala dah ting-tong 
@#?!*@_@!#?*


You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. kesiannya. takpe. bukan salah kita. salah dorang tu. sistem down la, terbakar hati jer kan. banyakkan sabar. get well soon. all is well :D

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe