Monday Always Come

Monday, June 11, 2012


Salam & Selamat Petang (^^,)

1st, abaikan tajuk entri...sebab merapu meraban tahap 87 petala! Haha... Motif?? *tatau nak letak tajuk ape n sebab nak merapu je dalam entri ni*. Pagi, tengahari tak sempat nak update, almaklum la, hari ni Isnin, 11hb pulak tu.. Ada apa dengan 11hb? Sebab hari ni Parlimen dah start bersidang...so pegawai asyik menepon mintak tu mintak ni, buat tu buat ni... Lunch pun belom lagi ni okeiii... Tapi lega lah, sebab semua kerja untuk hari ni dah settle, xde simpan² @ tangguh² untuk keesokan hari...

Actually dalam dilema + rasa serba salah la. Jadual untuk final exam dah keluar, ermm...exam pulak jatuh setiap hari Selasa & Jumaat, selama 2 minggu berturut². So..dalam kepala memang plan nak cuti 2minggu strettt la! Tapi serba salah, lulus ke nanti? Hadoiii... Yang wajib, nak kena cari pengganti lah! Esok nak anta borang cuti...try and error jelah kan!!!

Taraaaa
.
.
.
.
.
Suprise present from Mr.Yogi...Dior Jadore ♥

Hehe...hari tu Yana ada janji nak update pasal hadiah daripada Mr.Yogi kan? Luper? Refer ENTRI ni. Dapat surprise ni masa sekembalinya beliau dari Vietnam hari tu. Upah hantar dan jemput beliau dari airport kot... Hahaha....wangi, sayang nak pakai. Tapi dah namanya perfume, kenala pakai kan sebagai menghargai pemberian orang (✿◠‿◠)

PEACE (^^,)



You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. Bestnya hadiah. hehe :D
    Goodluck untuk final exam.

    ReplyDelete
  2. CP pown adew minyak wangi yang CP tak pakai2 sebab orang bagi , sayang larr , da setahun minyak wangi tuh ~ :D

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe