No Name...No Title~

Monday, June 04, 2012


Salam & Selamat Petang...

Biasa rutin di pagi Isnin adalah menghupdate belog. Tapi hari ni x sempat pulak! Semalam kemain lagi bahagia sebab kelas dah habesss, kelas wajib lah, yg extra class masih ada lagi... Datang ofis hari ni...kemain busy okeiii... 'Orang tua' kat ofis ni asyik mengganggu sejak pagi! Fedup asee... Rasa nak hari ni cepat² berlalu...tapi esok dia masuk ofis lagi, lagila busy rasanya!!!

Paling x suka kalau ada pegawai yang bersifat 'bossy' yang melampau... Stress datang ofis hari ni! Kalau ikut ati, nak sepak² je muke die.. *jangan-amalkan-aksi-ini* tapi waras lagi rasanya...harapkan dia tua, so...ada rasa hormat lagi.


Okla, nak balik dulu... Eh, bukan terus balik, nak kena pegi jemput Mr.Yogi kat airport dulu. Rindu sangat²...dah 3 hari setengah x jumpa! Hahaha...babai~

p/s : Final exam just around the corner, tapi berlambak lagi assignment yang pending... Sila TABAH...

PEACE (^^,)



You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. hehehe, gaye entry cm nak tulis laju2 nih , hehehe ~

    ReplyDelete
  2. cweet pinky , haha...taw xpe! Mmg masa tulis entri ni pun, taip laju2..selaju yang mungkin~

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe