Candy Crush Saga on Facebook

Thursday, July 19, 2012


Salam...

Hari ni dah Khamis, malam ni tengok anak bulan! Sape² yang ada teleskop cecanggih tu, boleh la p skodeng anak bulan! Haha...lusa insyaallah semua umat Islam akan mula berpuasa! Cepatnya masa berlalu...rasa macam 2 bulan lepas baru raya! Biskut raya yang tahun lepas pun x habis makan lagi, last skali lemau macam tu, pastu buang! Membazir... Tup² dah nak kena beli biskut raya untuk tahun ni daaaa....

Sape² yang belom abes ganti puasa, pandai²lah yer...x sempat dah nk ganti, arini last day! Esok dah 30 Sya'ban, salah satu hari yang diharamkan berpuasa! Yang mana x sempat, kena double kan hari tu + bayar denda! Kalau tak reti nk kira berapa banyak nak kena bayar, sila call pihak yang berkenaan!

Okla, panjang plak mukadimah tu...padahal nak cerita pasal benda lain. Sekarang tengah menggiler main game CANDY CRUSH! Korang main x? Tak cukup dengan game dlm iPad, ni main game dalam FB plak! Tapi best juga, nampak je mcm game bebudak, tapi sebenarnya mencabar minda! Kena pandai atur strategy...cubalah kalau berani!
 Hahaha...PEACE (^^,)


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. haha. dengarnya macam susah sangat. tak berani la! memang masa cepat sangat. rasa macam semalam baru 9 tahun. tahun ni dah 19. sob sob. selamat berpuasa :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe