I'm Back...

Monday, July 16, 2012

Salam...

Last entri di YC adalah pada 21 Jun 2012! Wahhh..dah hampir sebulan Yana x membebel kat sini. Readers dah la x seramai mana, yang ada pun agaknya sume dah lariii...sbb sume cite kat sini dah basi! Hahaha...kan3???

Hopefully ada lagi yang sudi singgah sepanjang Yana x update ni... Hurmm, ari Jumaat lepas dah selamat 'berperang' dengan 4 final exam paper. Semoga semua lulus...maka x sia² cuti selama 2 minggu kan~

Sepatutnya hari ni, 16 Julai 2012 hingga 19 Julai 2012 kena pergi kursus dekat Cherating, tapi terpaksa tolak sebab mengenangkan keadaan ofis yang sebahagiannya dah jadi 'haru-biru' ni sepanjang 2minggu ketiadaanku di ofis. Huhuhu...macam² cerita pulak dapat dengar hari ni... Ermm...biasalah, berpunca daripada sifat pegawai yang bossy, dengan masalah kekurangan staf, sooo...mmg banyak lah masalah nya!

Mata sangatla mengantuk, kerana terbawa² sindrom stay up ni...malam susah betol nak tido! Mungkinkah mengidap INSOMNIA? Hahaha... Walaupun pagi tadi sampai  lambat kat ofis, tapi hari ni tetap nak balik awal juga, nak qada' tidur yang x cukup ni...

Nanti jumpa lagi...PEACE (^^,)

 


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe