18 Ramadhan 1433H/2012M

Tuesday, August 07, 2012


Salam & Selamat Pagi... 

Pejam celik hari dah 17 Ramadhan. Alhamdulillah...bahang raya dah semakin terasa sebab radio pun asyik duk pasang lagu raya kan... Datanglah mood raya tu cikit... Baju raya dah beli last weekend. Mula² tu pergi cari dekat Pusat Kraf, Jalan Conlay tu...kan ada jualan hari raya. Tapi x banyak choice... So, kebetulan nak beli barang, terus ke Carrefour Wangsa Maju. Mak aihhh...ramai gile orang! Baju raya pulak macam² design ada...banyak giler pilihan sampai rambang mata nak pilih + orang yang sangat ramai. Pusing², macam nak decide dah give up untuk cari yang btol² berkenan. At last, sebelum kedai abes dijelajah, Yana jumpa 1 kedai yang memang btol² kena dengan citarasa Yana. Berkenan sangat²...sekali pandang terus 'jatuh hati'. Size nya pulak, mmg kena dengan Yana, biasala...'special size' ni susah nak cari! Hehehe...akhirnya, berbaloi² juga pening² duk pusing kat citu. Thanks tu Incik Tunang sebab belanja 2 pasang baju raya... Murah sangat², 2 pasang baru je RM200++. Jimat duet Incik Tunang sebab kalau ikutkan bajet yang diberi, jauh lebih banyak (^^,) Lepas tu, terus ke misi seterusnya..mencari baju raya Incik Tunang. Pergi Butik Omar Ali, senang je nak cari...terus dapat! Harga pun ada discount... MISSION ACCOMPLISHED!

Misi weekend ni pulak untuk mencari biskut raya + tudung raya + kasut raya (^^,)

p/s : Semalam pergi servis kereta, fuluss melayang lagi, RM200+++. Tapi esok kan dapat duit bonus....senyum (^__________________^)

PEACE (^^,)





You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe