Merapu [Episod 1]

Wednesday, September 26, 2012


Selamat Petang.

Tadi dah post pasal header baru. Sekarang baru nak start merapu. Minggu ni tiap² hari, kerja menimbun! Sampai muak gile nak buat + dengan banyak masalah yang x selesai lagi. Boleh sampai tahap nak muntah hijau! ?/#@;?+#$%; *Mode : Serabut, Jiwa Kacau*

Itu juga faktor utama Yana mula nak berblogging balik! Konon sebagai pengubat stress! Siyess...boleh jadi ubat! Walaupun bukan totally leh pulih, tapi atleast boleh rawat sikit jiwa yang lara ni. Hahaha (^^,) Yana x ada personal diary, so...blog je tempat meluahkan perasaan!

FB? Ada...masih aktif, tapi lately makin membosankan pulak! Maybe sebab jarang update even tiap2 hari pun online. Tapi lebih suka baca perkembangan semasa, termasuk kawan☺ Selebihnya? Eiii...tengok pun menyampah, sbb wall dah penuh dengan produk² online + aplikasi yang merapu²! Semak wall fb... Marilah kita bermuhabasah diri.

Ok, cukup luahan perasaan sesi petang! Perlu sambung kerja pula!
Have a nice day (^^,)


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe