To The Beautiful You

Wednesday, September 26, 2012


Siapa peminat K-pop? *sila angkat kening gaya Ziana Zain* Hahaha... Yana x follow sangat K-pop ni, tapi suka la dengar lagu² K-pop! Yana cuma addicted dengan drama korea jer! Best...klu orang lain menangis tengok cite hindustan, Yana pulak boleh menangis tengok cite Korea! Yang part² sedih jelah kan...

Sekarang korang tengah layan cerita ape yer? Hari tu Yana baru abes khatam cite Scent of A Woman. Yea...memang cerita lama, tapi baru sempat nak tengok! Ermm... sekarang Yana sekarang tengah layan drama To The Beautiful You. Macam drama 'Hana Kimi', cuma yang ni Korean version! Adoiii...seksa nak tunggu next episode...skrg setakat Episod 12. 'Peel' orang yang tak tahu sabar, macamni lah kan?! Tapi banyak betul cerita  yang best² tengah airing sekarang ni...x nyempat nak khatam sume. Hadoii..kan best klu ada Beyond HD kat rumah...belum sampai masa nak tukar lagi, ngah menabung untuk tukar tv baru dulu! So..sabar jelah! 




Focus pada study pulak, weekend ni dah start kelas Part 4. Yang bezanya...kelas sem ni dekat INTEC Shah Alam, bukan lagi dekat Puncak Perdana! Suasana tak pasti lagi...tunggu weekend ni! Owh...hari Sabtu pagi ni ada 'Walk For Health' anjuran KPPK (Kem. Perusahaan Perladangan & Komoditi)! Petang pula ada pertandingan bowling ofis! Ce teka nama group kami??? GENGNAM! Hahaha... tapi program full pula weekend ni! Hohoooo....

T-Shirt WALK FOR HEALTH wif no. of lucky draw.


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe