1st Seminar @INTEC, Seksyen 17, Shah Alam

Monday, October 01, 2012


Semalam dah start kelas untuk semester baru. Kelainannya, semester ni semua kelas @INTEC, Seksyen 17, Shah Alam. Tetapi lepas melalui kelas pertama @INTEC, kami mula merindui Puncak Perdana. Haha...walaupun Puncak Perdana lebih jauh daripada INTEC, tapi kami lebih menyukai Puncak Perdana. Hahaha... Sebabnya? 

  • 1st, sebab INTEC sangat crowded kerana lokasinya sangat sempit! 
  • 2nd, nak parking pun bukan main susah lagi. 
  • 3rd, dalam kampus xada tempat makan! Ada 1 tempat tu, tapi sangatlah sempit, hanya boleh muat 20 orang je kot...so, terpaksa keluar dari kampus untuk mencari makan tengahari. 
  • 4th, surau nya sangat jauh dari kelas kami... Kebetulan, semalam hujan...pergh, dugaan! Terpaksa meredah hujan, dengan ihsan member, dia sanggup tunggu kami solat, sbb kebetulan tumpang kereta beliau untuk mencari makan! Thanks Siti Zubaidah a.k.a Zubect, jasamu akan dikenang (^^,). 
  • 5th, kemudahan dan kelengkapan dalam bilik kelas, sangat tidak memuaskan. Kurang fasiliti @ bahan mengajar untuk lecturer, projecter takde.

Itulah antara sebab-sebab utamanya setakat ni. Tapi ada yang gembira juga, sebab nampaknya lecturer semester ni sumenya okay, best, sporting. 

  • BEL462 ~ Reading & Critical Thinking (Lecturer : Dr. Isme Roha Mohamed Jais)
  • BMD451 ~ Mandarin II (Lecturer : Lee Sek Yui)
  • OSM456 ~ Internet & Web Designing (Lecturer : Sharidatul Akma Abu Seman)
  • OSM501 ~ Management Of Administrative Records II (Lecturer : Dr. Ramlee Abdul Rahman)

Alhamdulillah...nanti xada la stress sangat setiap kali menanti hari nak ke kelas. Next seminar on October 14th, 2012.


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. Dr. Isme yang ayu, Lee Laoshi...kind & funny as usual, Dr. Ramlee love to give his lecture even time's out, Madam Ima...so sporting & sempoi (^^,) Love dis semester~

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe