Bila Mood Malas Menguasai

Tuesday, October 02, 2012


Salam & Selamat Petang ~ 2nd day [Status : Berjaya] Target WP1 Di Bulan Oktober

Hahaha...actually tak ada kena mengena dengan entri petang ni. Tapi hari ni memang berjaya datang awal, malah lebih awal daripada semalam walaupun semalam selepas jam 3.00am baru boleh melelapkan mata. Tapi hari ni mood malas tahap maksima! Malas gile nak buat kerja...menyebabkan kerja-kerja dalam kategori less priority, tertangguh... Hanya melaksanakan kerja-kerja urgent sahaja!

Kadang² tahap kesabaran untuk bekerja dengan orang yang hanya tahu 'jual air liur' je, mencapai tahap maksimum. Pandai bercakap je..tapi kerja? 1 haram pun x reti nak buat... Kalau mulut tu seiring dengan tangan & kemahiran, xpelah juga kan!

Mode : Nak lepaskan geram 
http://2.bp.blogspot.com/-OiSfyTfOKag/Tko4iTWV0-I/AAAAAAAABT0/hFdYQt8oVW4/s1600/tumblr_l6zak9dDn51qc 

p/s : Frust la hari ni..bab pagi² dah dengar berita kat radio, student bujang yang berumur 21 tahun ke atas tak layak dapat BR1M 2.0 tu! Huhu! Macamana dengan kami yang berstatus separuh bekerja / separuh student ney?
 




You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe