Kad Diskaun Siswa 1Malaysia

Wednesday, October 31, 2012

Selamat Petang  (^^,)

Dah lama x update belog ni. Rindu juga nak update Yanfie's Cottage. Tapi jangan tamak..yang satu ni pun jarang berupdate. Almaklum la, minggu lepas start cuti 24hb sehingga semalam! Hari ni baru masuk kerja. Nak buat macamana, kat kampung susah nak dapat line tenet, yang betul² penting, terpaksa la menagih simpati orang... Kalau dulu, xpe...pakai broadband senang, balik kampung pun still boleh online! Sekarang pakai wifi, susah nak angkut ke sana ke sini. Kebaikan dan keburukan_broadband vs. wifi. Haha...

Oh...nak update pasal Kad Diskaun Siswa 1Malaysia ney. Orang lain dah berabad dapat agaknya, tapi Yana baru dapat minggu lepas (^^,) So, eksaited je lebih. 


Opss...Yana punya 1 je, yg lagi 2 member punya. Banyak juga company yg join venture, banyak dapat diskaun! 1st target sekarang, nak buat cermin mata @Focus_Point! Yesss...banyak betul diskaun untuk cermin mata. Jom survey...Laman Web KDS1M .
 

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe