Kagum a.k.a Impressed

Monday, October 08, 2012


Salam Isnin..

Dah Isnin yer? Cepatnya...macam baru je semalam hari Jumaat, baru feeling² nak rasa weekend! Hahaha... Dah banyak hari x update rupanya kan! Busy ker? Apa yg busy pun tatau...sebab assignment dah banyak berlambak, x start buat lagi tu...camne?! (^^,)

Olivia Manning, 12, from Liverpool, has been accepted into Mensa after scoring 162 on her IQ test.
Olivia Manning, 12, from Liverpool, has been accepted into Mensa after scoring 162 on her IQ test.

Petang ni rasa macam nak update pasal Olivia Manning. Korang tahu kan pasal budak ney? Ye...Yana taw dah basi, tapi x salah kan nak cerita jugak? Kagum gile kot ngan budak ni, baru je 12 tahun kot, tapi tinggi IQ dia, dah mengalahkan Alber Einstein & Stephen Hawking. Macamana erk dia leh jadi genius? Comel pulak tu... X pasal² masuk lam kategori 1% manusia paling bijak di dunia. Haishh..jawapan dia, salah satu sebab adalah anugerah kan? Salah satu anugerah daripada Tuhan. Harap² bila dia dah besar esok, dia x salah gunakan anugerah tu...

p/s : Sebut orang genius, apa cerita budak pintar Adiputra erk? Dah lama x dengar berita pasal beliau.

Babai (^^,)



You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe