Untitled : 1

Monday, October 15, 2012


Salam & Selamat Petang,

Dah hampir seminggu tak membebel! *me_lazy* Mood malas² dah datang balik dah! Mungkin sebab banyak perkara dah berlaku, dah berlalu... Pejam celik cepat je masa berlalu. Perkara yang perlu diselesaikan, patutnya dah selesai.. Perkara yang akan berlalu, dah pun berlalu...

Petang macamni, mata asyik nak pejam jer... Last week x dapat rest yang cukup! Bestnya kalau dapat tido seharian! Entri petang ni tatau nak letak tajuk ape...so tulis 'Untitled' jelah! Mungkin lepas ni lebih banyak entri yang bertajuk 'Untitled' bakal muncul, sebab tu Yana letak no. 1. (っ◕‿◕)っ Oh ya...sekarang jam 4.15pm, korang tengah buat ape yer? Buat homework? Buat kerja? Rajinnya korang! Yana tengah berangan... ♪┏(・o・)┛♪┗ ( ・o・) ┓♪┏ ( ) ┛♪

Hahaha...macamana rumah impian korang erk? Salah satu ciri penting untuk rumah idaman Yana, adalah 'view from the window'! Korang pernah terfikir tak nak view yang macamana? Ce pilih...





Haaa...yang ni pulak pilihan Yana. Apa pendapat korang?


Wahhh...best kan kalau ada rumah yang ada pemandangan macamni? Haishh...suka berangan! Rumah sendiri pun belum mampu lagi nak ada...boleh pula demand² nak pilih view macamni. Alaa...berangan je pun, xde yang salah! *Berangan_kan_free* Ada tak rumah yang ada view macamni kat Malaysia? Damai nya kalau dapat view macamni.. Betol x? Mehla cuci² mata pada waktu petang ni... *ubat_hilangkan_ngantuk*

p/s : Lepas dah habis taip entri ni baru je terfikir, boleh letak tajuk entri ni "View From Window"! Kan3x...Haha (^^,) It's too late~


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe