Walk For Health 2012 @KPPK on 29 September 2012

Monday, October 01, 2012


01 Oktober 2012 ~ Salam & Selamat petang! Hari ni dah masuk bulan Oktober, cepat je masa berlalu kan? Target Yana untuk bulan Okt ni...konon nak masuk WP1. Ape tu? WP a.k.a Waktu Peringkat...WP1 tu masuk 7.30pagi lah kan! Insyaallah...Yana akan cuba sehabis baik, segigih boleh untuk bangun awal dah datang ofis sebelum 7.30pg. Amin~

Okay...bukan nak cerita pasal WP tu. Hari tu Yana ada selitkan intro pasal Walk For Health 2012 anjuran KPPK tu kan? Kalau korang ada baca...perasan lah! Cuma nak sharing beberapa keping pic yang sempat kitaorang snap sepanjang hari tu. Check 'em out~


Sebelum memulakan program berjalan kaki! Saya sudah sangat bambam (^^,)
With : Jac / Chacha / Wino / TT

Di pertengahan jalan, sempat stop untuk snap pic berlatar belakangkan Prime Minister's Office (Perdana Putra)
Taken by : Chacha



Sedang berjalan secara poyo-poyoan
Taken by : Chacha

Sedang gembira snap pic, tetiba Thailand tourist nak bergambar dengan kami (^^,) Kami femes sekejap. Kalau dorang publish gambar ni kat Thailand, kami jadi femes tanpa dirancang! Hahahaha...
Taken by : Chacha
p/s : Chacha banyak jadi photographer, so...empunya diri x banyak ada dalam gambar! Cian beliau. Thanks btw (^^,)

Have a nice day. 
Warm Regards, ♥ YANA ♥


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. Yana yang pakai shawl tu eyh??comel je..hihi

    ReplyDelete
  2. @Minwoo_Jaejin : Yelah...comellah sangat sebab dah bam²! Huhuhu...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe