25th Birthday

Saturday, November 17, 2012

Hari ni tanggal 17 November 2012, bermakna sudah 25 tahun sudah hidup di muka bumi ini. Terima kasih Ya ALLAH kerana memberikan kesempatan yang bermakna untuk aku meneruskan hidup di dunia sementara ni. Alhamdulillah juga sebab masih diberikan kesihatan yang baik, rezeki masih bagus. Segala cabaran dan dugaan telah berjaya ditempuhi sehingga masih berpeluang merasai usia 25 tahun. 25 tahun? Alamak...usia dah bertambah, kommitmen pun bakal bertambah.

Semalam dapat birthday present daripada Incik Tunang. Dapat hadiah 'in advance'. Happy sesangat!!! (^^,) Once dapat surprise tu, tersengih2 macam kerang busuk sehingga sampai rumah. Hahahaha....



p/s : Terima kasih juga kepada semua sahabat yang wish birthday Yana, samada di FB, text, twitter, dll. Semoga kalian juga sentiasa dilindungi dan diberkati oleh-Nya sentiasa. Amin~



You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe