iPhone 5 @Blue_Cube : OUT OF STOCK

Monday, December 10, 2012

iPhone5 !!!! Dah lama gile penantian kot! *Padahal bukan nak beli sekarang pun*.  Actually, memang berangan2 untuk memiliki iP5 ney...lagipun BB Torch yg Yana guna sekarang memang dah genap 2 tahun usianya...hehehe! Cuma standby beli iP5 untuk dijadikan barang hantaran! Cewahh...demand btol. Tapi siyess...memang terkejut yg amat bila buka website Celcom...tetiba semua 32GB & 64GB (Black & White) dah OUT OF STOCK hokeiiii....

Nampaknya...memang ramai menunggu ketibaan iP5 ney kan... Oleh sebab Yana ni pengguna Celcom Postpaid, so...survey kat Celcom jelah. Di Maxis Yana x sure pula kalau masih ada stock. Oficially iPhone5 ni akan berada di Celcom & Maxis pada 14 Disember ney kan... Masing2 berebut booking... 

Tapi xpela...bagi la peluang kat orang lain yang memang nak beli sekarang... Yana beli lambat2 cket pun xpe...sebab majlis masih berbaki 5 bulan lebih lagi. Silap2 nanti sampai masa Yana nak beli...tetiba masa tu iPhone5S keluar pulak! Kehkehkeh.... Berangan!!!

Pic ni di'printscreen' pada hari ni (10 Disember 2012 )!!! Believe or not... Perghhhh...

Have a nice day dior (^^,)






You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe