130213 ~ Newborn Boboy

Thursday, February 14, 2013


Salam. Peace yooo!!!

14-Feb-2013 ~ Kakak Yana yang sulung telah selamat melahirkan baby boy beliau yang ke-2, tapi dalam ranking...anak yang ke-3 dah pada 130213, jam 6.53am. Cantik juga tarikh tu kan. Yeayyy...tepat pada waktunya...balik kampung sempat sambut baby baru.

Jeng3...ni lah boboy tu. Tapi ni pic pada hari ke-2, sebab masa 1st day x sempat nak ke hospital sebab jadi driver x berbayar untuk Mommy a.k.a mak saudara Yana yang nak uruskan pasal pertukaran nama tanah. 3 hari berturut2 jadi drebar x berbayar....huhuhu. Ok, berbalik pada cerita baby, So far...xde nama yang official lagi, ayahnya belum buat keputusan muktamad lagi. Hahaha...tapi kami suka nama DANISH. Buat sementara ni still panggil baby Danish lagi. Biasa Yana orang paling sibuk cari nama untuk anak2 buah ney...tapi yang ni xde idea plak. Yelah bukan senang nak cari nama yang cantik & ada makna yang baik, lagipun nak samakan konsonan I + D macam yang lain2 tu. Sekarang dah ada 4 orang anak buah...bertambah lagi bajet duet raya untuk tahun ni...Wahaaa.... (^^,)

Kesayangannnnn2 Yana:-
  • 1st ~ Muhammad Irfan Danial Bin Mohd Fadzli
  • 2nd ~ Nur Irdina Damia Binti Mohd Fadzli
  • 3nd ~ Norfarisya Amani Binti Norezwan
  • 4th ~ 'Danish'

PEACE (^^,)


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe