2nd ~ Akhirnya...

Friday, February 08, 2013

Salam semua...

Akhirnya...8Feb2013, jam 2.45am...siap semua kerja!!! 

Dah lama btol x update belog...bersawang, berkulat, segala macam dah ada klu belog ni ada expired date kan? Kebetulan malam ni terpaksa stay up nak siapkan sume keje2 ofis yang di'hangkut' ke rumah. Yelah, esok last day kerja sebab minggu depan nak cotiiiii lik kampung... Seminggu nok I cuti, sila jangan jeles....

Sejak pindah ofis baru...memang kerja double triple bertambah. Suasana dah tak sama macam ofis lama yang lebih aman dan damai. Huhhh.... Lately, tekanan dan bebanan kerja bertambah-tambah. Time2 macamni lah, saat2 kenangan di ofis lama terawang2 di fikiran. Rasa nak balik ofis lama... Hahaha...boleh tak?! *Manyak cantik...ingat ofis ni bapak awak punye ker?*

Itu adalah sebab yg paling utama dah lama x update belog sendiri. Kalau dulu FB jadi peneman time buat kerja kat ofis. Boleh kata setiap 20min tu bolehla amik masa 5min untuk baca status member2 kan. Tapi skrg...dalam sehari nak login FB sekali pun susah taw x? *Ok...stress lagi.* Lunch hour orang lain 1pm-2pm...kite plak? Kul 3pm pun blum tentu dapat hadap lunch! *Complaining again*

To be honest, pernah sampai tahap pergi menangis dalam bilik air sorang2 sebab terlampau stress, pressure... Perempuan...ada hari2 yg sensitif bila emosi takleh nak tahan kan! Walaupun kita dah cuba buat sehabis baik, tapi still ada orang persoalkan. *Emosi lagi*   

Kalau bukan memikirkan tanggungjawab, dah lama daaaa &%#$@%*... Tapi sabar jelah, kita mencari rezeki yang halal. Selagi boleh sabar...

Credit : Mr.Google


...XoXo...


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe