Alhamdulillah (^^,)

Saturday, February 16, 2013


Alhamdulillah....perkataan pertama yang keluar bila menghadap result untuk semester 4. Sebelum ni tengok jadual dalam 18-Feb-2013 baru keluar result...tup3 member sume duk heboh2 katanya result dah keluar. Bila check emel...memang btol la result dah keluar pada 15-Feb-2013.

Ekceli untuk Part4 ni memang tak target tinggi pun, sebabnya...tidak boleh dinafikan ia adalah semester yang paling M A L A S...s w e a r!!! Huhhh...so, dapat pun sebanyak mana yang kita buat la kan. Orang putih kata "What you give, you get back!" Cewahhhh....tapi apa pun syukur...pass with flying colors. Then masih lagi dapat maintain pointer 3.0 & above. Yehaaaa....try harder and harder for next semester hokey...

Hepy juge sebab sume member yang 1 group lulus juga, so maknanya...semester depan boleh 1 group sama2 lagi (^^,) Congrats darlssss....



PEACE (^^,)

p/s : Muak pula tengok shoutbox penuh dengan iklan merapu² tu... (0.o)
Please jangan buat tempat iklan kat situuuuu......!!!


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe