B2B : Part 1

Tuesday, February 26, 2013

Salam uolsss...

Mulai hari ni korang jangan muak untuk baca entri2 kat sini yer...becoz after this more and more story mory pasal "Kerja Kawen" bakal menyusul okeiii. Nak kena mula serius buat preps utk BIG DAY!!! June 1st, 2013 will be our Big Day. Masa tulis entri ney...ada lagi 3 bulan 3 hari sebelum ketibaan BIG DAY. Rasanya macam2 benda lagi x buat...

Part 1 : Yesss...lepas dah tetapkan tarikh, terhasil la buku ni. Buku untuk mencatat segala2 nya berkaitan Kerja Kawen ney. Buku ni Yana buat sendiri k...printing, compiled, binding. He3... Sebenarnya dah lama kot buat buku ni...bulan November 2012 lagi. Dalam ni ada kalendar, ada senarai checklist persiapan mula 6 bulan sebelum majlis sehingga selesai, ada senarai untuk bajet majlis..dan banyak lagi. Complete la untuk rujukan Yana.

Jom kita buat simple checklist untuk persiapan :-

Kursus Perkahwinan
Kad Jemputan
Barang Hantaran
Bridal/Juruandam
Photographer
Jurunikah & Wali
Borang Nikah
Blood Test
Goodies/Doorgift
Honeymoon

| PART 1 | PART 2 |

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. Yana nak pergi honeymoon kat mana? Korea eyh? Hihi.

    ReplyDelete
  2. Korea tu xpyh cakap r, mmg awal2 lg dah masuk list, cuma tatau lg bila nak pergi nya...

    Tapi InsyaAllah, destinasi pertama nak pergi umrah dulu. (^^,)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe