Take 5...Listening Music

Tuesday, February 26, 2013


Salam.

Hari ni aman sikit nak buat kerja. 'Orang tua' xde memanggil2 macam hari-hari biasa. Tak tahula apa yang dia sibukkan hari ni. Haha...biasa ofis ni dah macam trek olahraga daa....berlari ke sana, ke sini. *Okay...Yana sorang jer yang biasa berlari dalam ofis ney*.

Kehkeh..ni take 5 dulu, jam 1.12 pm. Time lunch hour kan. Walaupun biasa xde istilah lunch hour kat ofis ni... Orang lain nak lunch, kite baru ngadap bekfes. Bila orang lain dah nak dinner, kite baru nak jamah lunch. Dasaatttt kan! Siyesly, itulah rutin kami di pejabat dot dot dot... (^^,)

Owh yer...dah lama nak share pasal music tengahari kat ofis ney. Memang rutin kementerian ni, beberapa minit sebelum baca doa jam 8.30 am, memang akan ada muzik yang dipasang (muzik islamik la!). Then kalau lunch hour, start 1pm-2pm, pun ada music...tapi music time lunch hour ala2 music tradisional gitu...music yang guna seruling gitewww. Memang harmoni dan sayu2 jer... Memang boleh mendodoikan sape2 yang nak lena di waktu ni. Muahahaha...

Okay...nak sambung kerja dulu. Nak kena arrange untuk bos pergi outstation lagi next week!!!

p/s : Last week bos pergi outstation K.Terengganu, dapat baju batik free! Thanks bosss! Next time belikan lagi okay ^^,

PEACE (^^,)


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe