B2B : Part 4 [ Dummy Kad Kawen ]

Friday, March 15, 2013


Salam.

Yahooo...harini dah Jumaat. Lepas kerja terus balik kampung with Incik Tunang. X sabar...walaupun balik sekejap jer... Malam ni dah boleh tido atas tilam empuk di kampung halaman. Cewahhhh...esok pagi kena settelkan appoinment dengan Bridal, petang terus balik ke Terengganu, rumah Mama a.k.a my future mother in law...bermalam kat sana pula! Hu3...beria mengajak tido kat rumah, tak sampai ati pula untuk say 'No'. Lagipun kena bersikap adil dengan Incik Tunang. Dah dikira nasib baik beliau sudi jadi 'drebar' untuk balik kampung. *Okay_lembut_ati*.Katanya Ahad pagi nak pergi beli barang, set bilik tidur semua tu. Alahaii..Mama belum pape lagi dah suruh bakal menantu dia pilih semua benda tu *Blushing*

Opss...ni nak cerita pasal kad kawen. Kitaorang pegi tempah kat Pesona Z'Kay, kedainya kat Plaza Metro Kajang, level LG. Hurmm..sebenarnya main terjah je kedai tu. 1st, pergi terjah kedai Kad-Kadkahwin.com yang dekat Bangi tu. Tapi kat kedai tu x buat design yang Yana nak tu. Design kad yang guna 'inlay' (yang 2 lapis tu). Dia hanya buat printing kad kahwin yang macam kartun tu, macam2 design kartun dia buat. Lastly...pergi terjah kedai Pesona Z'Kay tu. Alhamdulillah, hajat tercapai. Lepas dah pilih design, dalam masa seminggu...dapat dummy. Lepas dah confirm dummy tu...dalam masa 18 hari bekerja, siap la kad tu. Cekedouttt...


Inilah semua draf (dummy) yang akak kedai tu buat. Adalah silap 1/2 benda, tapi dah betulkan balik. Jangan terkejut, Yana dan Incik Tunang memang buat asing² kad jemputan, sebab tempoh masa yang agak jauh antara 2 majlis. Tak sabar rasanya nak tunggu kad ni siap awal bulan depan. Yuhuuuu....




You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe