Follow Me @snm.yana

Monday, April 22, 2013

Promosi Sempena PRU13

Monday, April 22, 2013 15 Comments

Salam & Selamat Petang.

Sekarang jam 4.53petang, tapi dah macam jam 7.00petang. Mendung, mau hujan. Minta maaf pada semua readers, sbb Yana jarang sangat update. Alhamdulillah, masih ada yang sudi singgah walaupun Yana jarang update. 

Petang ni nak share pasal promosi DY Green Boutique. Tempias PRU13 ni.....so, DY Green Boutique telah mengadakan Jualan Promosi Sempena PRU13. Harga promosi ni hanya sah sehingga 05 Mei 2013 (Hari Mengundi) sahaja! So...jom cepat, selagi stok masih ada k...

DY Green Boutique : FB Page / Blog Rasmi


Monday, April 15, 2013

DY Green Boutique

Monday, April 15, 2013 0 Comments

Salam.

Dah lama sangat Yana x update. Kemalasan tahap tertinggi rasanya... *Berdoa dalam hati semoga semua kekusutan ni cepat² berlalu. Terlalu banyak dah yang berlaku, sampai x sempat nak bercerita. Minta maaf sangat kat readers semua...agaknya korang sume pun dah muak sebab Yana asyik duk merungut erk? Ha3...

Selagi semua ni belum berlalu, keadaan akan berterusan macamni lah kan. Busy yang teramat² untuk settlekan persiapan kahwin + kena hadap assignment & classes. Semester ni agak berat berbanding semester lepas. Seriusss...'berat' dengan tekanan tugasan & presentation. Setiap subject ada presentation, siap dengan roleplay and report. Penat sehhh...

Apa pun, Yana cuba amik dugaan ni sebagai dugaan daripada Allah s.w.t. Semoga semuanya dapat berjalan dengan lancar.

"Allah tidak membebani seseorang melainkan (sesuai) dengan apa yang diberikan Allah kepadanya. Allah kelak akan memberikan kelapangan setelah kesempitan." [65:7]

Owh..hari ni sebenarnya nak share pasal DY Green Boutique. Ni butik online Yana sendiri. Baru nak berjinak² dengan online business. Kalau ada masa, jemput²la cuci mata sambil shopping k... Boleh tengok di FB Page DY Green Boutique @ Blog DY Green Boutique


Semuanya murah² & cantik². Sekarang ni memang tengah popular dengan baju manik² kan. Tapi nak tempah jahit manik, of course sangat mahal, belum campur kos beli kain + upah jahit. Betul x? Harga yang Yana tawarkan ni rasanya memang dah berpatutan. Baju kurung moden (Cotton + Beading), diimport dari Vietnam. Stok dah tak banyak...ada beberapa saiz saja yang tinggal. Jangan lupa singgah k... Have a happy shopping.