Kelaparan di petang hari

Tuesday, September 17, 2013

17-Sept-2013 | 5.49 petang ~ Masih di ofis tgu bos yang tak siap meeting lagi. Entri sebelum ni cakap nak cari makanan sementara bos meeting kan, tapi jam gini makanan pun blom nampak lagi... Harapan tinggal harapan jerr... Hari ni tetamu x putus2 lagi sejak pagi.

Bos yang sepatutnya chair mesyuarat jam 2.30 petang tadi, tapi jam 4.25 petang tadi baru masuk. Hu3... Kecian kat ahli mesyuarat, mesti 'keras' menunggu dalam bilik meeting. Urusetia sampai 'lebam2' menelefon tanya. Den dah tatau nak jawab perrr... My boss x pernah pulak x punctual sampai macam tu...mungkin sebab urusan yang xboleh nak tangguh, sebab esok dia dah p outstation, ke Bangkok 3 hari. 

Me tengah kelaparan, pewot dah masuk anginnn...makanan x masuk, angin je yg masuk lebeyyy.. Incik Husband jam 5.20 petang tadi lagi dah menunggu kat bawah tu... Keciannn :'( Tapi apa kan daya, inilah tugas PA. Selagi bos x balik...jadilah penunggu ofis!!!

NO!!! Actually I'M NOT ON A DIET! Now.....I'm terribly STARVING!!!
**Masa masih di sekolah menengah dulu, suka tulis novel sendiri, hanya untuk melepaskan stress/ tension belaja. Tapi semuanya separuh jalan...tempat berakhirnya novel² tersebut adalah di dalam tong sampah! Sekarang BFF salah sorang novelis, ehem²...dah jadi sumber inspirasi plak!





You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe