Follow Me @snm.yana

Monday, December 23, 2013

Suasana Pejabat Di Hujung Tahun


Salam & Selamat Petang,

Selamat terus bekerja untuk semua yang kena kerja. Haha...termasuk diriku ini. Tapi ramai kan yang cuti hujung tahun ni. Ofis pun jadi suramm & sunyi jer.. Huhu... Nak cuti jugak! Nak cuti jugak! Big boss and officer semua pun pegi cuti. J e l e s!!! J e l e s!!!

Anyway, pegawai suruh je cuti seminggu, tapi baik ati punya pasal...cakap nak duk ofis je, nak settle kan apa yang patut! Kau mampu ker? Claim yang melambak² nak buat...sempat ke nak siapkan semua??? Huahuahua...sekarang sampai sudah menyesal cakap gitu! Uhuk²...

Buat kerja, pasang lagu kuat²...opis ni gue yang punya! Muahahahaha. Aerosmith, Maddie Jane, Ariana Grande, Taylor Swift, One Direction...semua dah berapa kali khatam kat youtube arini~



PEACE (^^,)



No comments:

Post a Comment