Trip to Menara TM HQ

Monday, December 16, 2013


Minggu lepas 10hb Disember 2013 (Selasa), kami and the geng (all classmates) dengan lecturer skali, Puan Marlita Mat Yussof ada buat trip pegi Menara TM HQ kat KL, yg menara cantik tu. He3... Yang ni untuk subjek OSM554(Office Networking & Telecommunication System). Actually, date tu last minute je dorang bg, asyik duk postponed² byk kali. Last skali...hari trip tu terpaksa EL. Ha3~

Nak dijadikan cerita, sehari sebelum pergi tu dah discuss with the gang nak pergi ramai² dengan train, *rombongan cik kiah*. He3...skali terbangun lambat, terpaksa la minta Incik Hubby tolong hantar. Seb bek dia taw jalan shortcut, sempat smpai tepat pada masanya. He3...klu jalan KL, serah je pada Incik Hubby, memang kepala dia macam GPS. (^^,)
Konon bajet boleh g melawat bilik server la ape la, skali TM ni boleh tahan strict peraturan dia, certain² place je boleh g tengok...bilik server kompem xleh masuk. Kami di bawa masuk ke bilik staf2 Customer Service TM (tu pun dari jauh je boleh tengok), dan yg paling penting, mmg xleh amik gambar dalam bilik tu. Pegawai yang incharge tu memang dah warning kami awal2 taw, klu tertangkap amik gambar, dia akan halau dan nama terus kena blacklist kat TM! Ada bran??? Hehehe...

Btw.....we enjoy and had fun during the trip. Ni fist time ada study trip sejak blaja kat UiTM. Seronok..walaupun awal² tu geng kami adalah geng 'pembangkang' untuk idea trip taw. Tp it's okay...kami ikut majority jer. Menda dah sebulat suara, we follow the flow je lah kan. Ha3...

Ni dah selepas abis trip...sempat berpose² untuk kenangan (^^,)





Love ♥ dis pixca da most (^^,)
Ada lagi ni sorang x cukup korum...Kak Is xdpt join. Huhu3...klu x dh complete geng kami a.k.a 'Gengnam'

Nota Kaki : Derma klik kat Tabung Holiday Yana. Ada Note 3.


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe