Fuhhhh...Pening

Friday, January 24, 2014

Salam Jumaat.

Fuhhhh...walaupun hari ni dah hari Jumaat, tp masih lagi pening². Hari tu start cuti 7 Jan ~ 18 Jan, dekat 2minggu kan. Masuk je ofis...macam² jenis call kena jawab. Macam² benda lagi pending.

Nasib baik la, quiry² Local Order semua dah siap on time. Ni payment dengan travel agent, catering....rupanya banyak lagi yang officer I x settle kan. Dah pening dah nak bagi alasan apa kat dorang ni. Kalau kita yang kuarkan cek untuk buat payment tu semua...x kisah la, small matter, settle on the spot jugak kan!

Hurmmm....tatau la. Macam² lah. Officer I ni, muda lagi...lelaki, stylo, good looking, baik sangat². Cuma kekurangan dia, hidup dia nampak "messy". Ha3..sangatla x terurus. Bilik ofis dia merangkap rumah dah. Hurmm...mula² kenal dia, dia mmg dah cakap awal², "I ni x suka mengemas, sorry lah kalau I akan sepahkan meja you nanti..."! Nampak??? Sampai hari ni, mmg terbukti lah...meja I pun x penah kemas, asal kemas...sepah balik, asal kemas, sepah lagi..... X heran kalau dia selalu hilang barang, selalu misplaced any important things! Harta berharga, xberharga semua sama taraf...ada je kat mana². Ha3~



 Have a nice weekend bloggers (^^,)




You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe