Korang Macam Ni Tak??

Wednesday, January 29, 2014


Salam & Selamat Pagi.

Hari ni baru hari Rabu, tapi macam semangat datang ofis, sebab tau pagi ni bos masuk lambat...ada program kat luar. Maybe esok lagi semangat sebab malam ni bos & officer dah fly balik kampung, so...esok heaven la kat ofis. Ofis ni kami yang punya...Lusa plak coti...x sabar nak balik kampung. 

Semangat, semangat jugak...tapi Azam 2014 belum tercapai. Tiap2 ari datang ofis lambat...kui 8.30 - 8.45 pagi baru sampai ofis! EVERYDAY! Huhhh...dissapointed dengan diri sendiri. Camno nak ubah peel (sikap) yang suka datang lambat. Even bangun awal, still seronok², relax² kat rumah... Kui 8.30 baru kelam kabut. Ha3... Seb baik ada pegawai yang tak kisah sangat, sebab dia taw tiap² ari kalau balik lambat, den x pernah claim OT. Hihihi... Tapi Azam2014 ni macam nak claim OT. Kena datang ofis awal la bulan depan.

Tapi datang ofis pagi tadi, kerusi x sempat panas pun lagi....tapi dah datang 'masalah2'!!! Huhhh....nak kena settle cepat! Bodyguard bos plak tiba² MC, satu hal nak cari pengganti, pastu nak urus tiket ikut bos balik malam ni, pastu dengan permit bibik yang dah nak expired! PSM plak duk asyik push sebab LNPT my officer x buat lagi. Sebab dia nya LNPT sorang, satu kementerian kenaikan gaji xleh jalan! Waaaa.... tetiba mood semangat terus 'merundum'.

Okay la...nak sambung buat kerja.
Kbai~


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe