Max & Bella

Tuesday, January 21, 2014

Assalamualaikum & Selamat Petang.

Dah lama x update. Sebenarnya baru masuk keje semalam, selepas hampir 2 minggu cuti. Dah 2 minggu jugak x pakai baju keje, tetiba semalam sarung baju keje, rasa dah janggal. Hehe...padahal bukan lama sangat cuti, n baju keje bukan uniform pe, baju kurung je pun. *Ngada lebey* Cuti bukan pergi berholiday pun, tapi nak kena hadap 4 final exam paper. Truly, sume paper rasa macam tough gile semester ni. Tawakkal jela.... Xnak target lebih, cukup untuk lulus pun dah bersyukur sangat. Macam lagu tu...What u give, u get back!!! Kalau sejemput study, sejemput jugak lah dapat hasilnya. 

Dah membebel pasal exam. Nak cerita pasal kucing² kesayangan daku. Sejak kecik lg memang suka kucing, tapi parents x bg bela. Huhu... Lepas dah besar, dah duk sndiri...x berani plak, risau xreti nak jaga. Lepas dah kahwin, baru la dapat fully support drpd incik suami, itu yang terus bela kucing. 16 Januari 2014 aritu, genap 9 bulan dorang dua ekoq ni. Mula bela dorang masa dorang umo 3 bulan. Makin besar, masing² makin manja pulak! Dah pandai menjawab bila orang marah. Kiut sangat²...xpela, teman setia ketika suka duka.... Belum ada anak sendiri, menumpang kasih dengan anak² kucing jelah.

















Love them so much ♥ Rindu masa dorang kecik², telinga lagi besar daripada kepala. He3...
Tak sabar nak tunggu generasi ke-2 daripada dorang. 




You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe