Alhamdulillah....Ya Allah, Allahuakbar~

Friday, February 14, 2014


Salam Jumaat semua (^^,)

Mood yang bagus untuk memulakan hari Jumaat ni. Walaupun semalam, macam susah nak tido...hati berdebar2 mengenangkan keputusan final exam akan keluar hari ni. Tunggu sampai jam 12 lebih, emel x masuk2 jugak... Last skali, masuk tidur. Pagi ni celik mata je terus pegang phone... Berdebar gile kot, sebab rasanya last semester memang semua final paper tu tough giler. Seriussss...bajet macam lulus cukup2 makan jer. But, even x passed with flying colors, tapi still lebih daripada jangkaan. Alhamdulillah...Allahuakbar. Bersyukur sangat masih dapat kekalkan 3 pointer and above. Itu yang paling penting.

What you give, you get back. Hehehe....berpegang lah pada ayat tu. Well done untuk semua genk2 kesayanganku...we'll stick together for this coming semester okay ♥ ♥ ♥ Dah eksaited nak daftar modul untuk semester baru. WELCOME TO PART 7. Yeaaayyhaaaaa~


Kbai (^^,)


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe