Beaufort Masih Banjir Teruk

Monday, February 17, 2014


Salam Isnin.

Sekarang ni cuaca x menentu lagi. Sebelum ni musim sejuk di Malaysia. Sekarang musim panas, kemarau sampai air empangan pun surut. Harap2 x sampai tahap catuan air nanti. Tapi berlainan pulak di Sabah. Especially di Beaufort, sekarang masih banjir lagi. Huhu..my boss pun asyik2 kena tunda flight balik dia. Sebab di Ahli Parlimen Beaufort, so...perlu la tengok keadaan rakyat kat sana kan. Ni gambar ekslusif daripada orang kanan my boss :-

Banjir di kawasan Pekan Beaufort
Banjir di kawasan kampung-kampung.
*Sodap nenek menikmati pemandangan ye tak? Hihihi....
Lawatan di pusat pemindahan mangsa-manngsa banjir
Lagi lawatan di pusat pemindahan. Beramah mesra dengan mangsa-mangsa banjir
Lagi lawatan ke kawasan banjir 


Penyampaian bantuan kepada mangsa banjir




Ada lagi satu gambar yang paling20x ekslusif. The most favourite picture yang Yana ada. Hihihi... Berjiwa rakyat betul la my boss ni. Cekedouttt:-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaa...


 Maunya x ekslusif. My boss naik moto. Hihihi...xde gaya macam Wakil Rakyat lgsg daaaaa....
Comel pun ada. Ha3... Well done boss.

Sekian laporan dari ibu pejabat. Hihihi....
Kbai (^^,)












You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe