Destinasi Percutian

Tuesday, February 25, 2014


Korang...nak tanya pendapat korang pasal Destinasi Percutian yang best. Kat mana yer? Nak planning holiday untuk hujung tahun & holiday untuk masa yang terdekat ni. Especially holiday untuk masa terdekat ni, dah ketandusan idea sebenarnya... Kat mana tempat yang best yer kalau setakat nak pergi untuk 3 hari 2 malam?

Actually, banyak je idea, tapi xboleh nak decide. Contohnya :-

  • Cameron Highlands : Dah banyak kali pergi, tapi x pernah bermalam kat sana. Tapi Mr.Hubby katanya dah bosan pergi sana sbb dah banyak kali. Kita suka makan strawberi, sebab tu suka pergi sanaaa....hahaha~
  • Fraser Hill : Ada tempat menarik untuk pergi jalan2 kat c2 tak? Sebab x pernah pergi...so, macam tatau apa tempat2 yang menarik untuk dilawati kat citu....
  • Pulau Pangkor : Macam best juga...tapi sekarang musim kemarau, macam x berapa feel je nak *berjemur* tepi pantai kann... Ke okay jer?
  • Genting Highlands : Ni lagi 1 tempat, dah banyak kali pergi....tapi x pernah bermalam. Tapi orang cakap GH sekarang outdoor nya dah tutup...untuk renovation. Betul ke eh?
  • Melaka : Last choice, pernah pergi sekali je....tapi seharian kat sana. Banyak juga la tempat yang dah pergi kat sana walaupun x bermalam.
So, apa pendapat korang yer? Huahua...kalau  boleh nak pergi dalam masa yang terdekat ni, sebelum kelas untuk semester baru ni bermula (23 Mac 2014).


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe