GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT

Friday, February 21, 2014


GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT


Malam ni nak join GA lagi. Actually, ni 1st time Yana jejak di blog Dedeq ni. Hihi... 
So sweet sangat couple Semek & Mamat ni. 
Apa pun, semoga kekal hingga ke jinjang pelamin yer (^^,)

Happy Anniversary to a lovely couple (Semek and Mamat) 
Hope your life becomes a journey of love! Congratulations to you both.

"Together you are stronger, together you are one! As you anniversary today, may your feelings and emotions for each other only grow deep and strong with time."

Banyak btol yang kena like yer...tapi akhirnya dah berjaya penuhi semua syarat-sarat tu. 
Hihi...Nak join? Klik BANNER di atas yer. Good luck (^^,)


You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. Salam...
    Yang pasal reply komen bawah komen tu kan...
    Awak boleh refer tutorial ni....

    http://www.lyssasecret.com/2012/06/tutorial-threaded-comment-untuk.html

    ReplyDelete
  2. jemput join meriahkan segmen saya.... :)

    http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

    ReplyDelete
  3. @Suana Zhar, baru lepas singgah di blog Suana. Insyaallah, sempat nanti sy join (^^,)
    Thanks 4 da invitation~

    ReplyDelete
  4. SALAM DEAR .. SORI .. ADA POST X LINK KAT BLOG ? CARI2 XJUMPE LA .. MUNGKIN DEAR LUPE NK POST LINK KOT .. MMG XDE KOMEN PUN

    ReplyDelete
  5. @dEdEQ dE wIshEs , Huhu....ada post link kat entry dedeq, dah check tadi... Post pada 21 February 2014 06:21.
    Hihihi....xpela, maybe terlepas pandang (^^,)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe